CCS Craiova: Lansare volum Urban Sound

CCS Craiova: Lansare volum Urban Sound

312
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Casa de Cultură a Studenților Craiova a organizat vineri, 20 decembrie, un spectacol inedit cu ocazia lansării primului volum Urban Sound, produs în cadrul studioului de înregistrări a CCS. Compilația include piese ale mai multor artiști locali, beneficiind totodată și de o prezență mult aclamată pe scena muzicală românească, trupa CIA.

Acest eveniment a făcut parte din proiectul „Student Studio” desfășurat de Casa de Cultură a Studenților și a avut ca scop sprijinirea tinerelor talente din rândul studenţilor prin crearea acestui studio de înregistrări. Cristi Udrea cunoscut de public sub numele de Rashid, unul dintre membrii formaţiei C.I.A, a coordonat studenții care și-au dorit să se implice pe plan muzical.

Trupa Play a cântat în deschiderea lansării. Deaseamea, spectatorii au savurat din plin momentele de improvizație oferite de FaceAct. Armin, respectiv Urban Crew au impresionat pe cei prezenți prin dansuri modene excepționale.

Cei prezenți în sală și-au delectat auzul cu piesele talentaților artiști ai primului volum Urban Sound, care ii reunește pe Liuba, Oase, MCA, TaSe și iuLyNess, The Richards, EMA, Kraftu, Fără Titlu, Alina Amon și Mihaela Pătran. Momentele extraordinare ale artiștilor i-au determinat pe cei prezenți să își manifeste starea de bine fredonând melodiile sau dansând pe ritmul pieselor.

Un mic număr de beatbox oferit de Bogdan și David a stârnit ropote de aplauze.

Ultimul și cel mai așteptat moment al serii a fost intrarea în scenă a trupei CIA care, spre încântarea publicului, s-a ridicat la nivelul așteptărilor și le-a oferit craiovenilor un spectacol pe care nu îl vor uita prea curând. Toți cei prezenți au cântat și s-au mișcat pe ritmurile pieselor bine cunoscute ale artiștilor de la CIA, manifestându-și susținerea și mândria față de cea mai iubită trupă craioveană a momentului.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.