POLIŢIŞTII DOLJENI LA DATORIE ÎN MINIVACANŢA DE CRĂCIUN

POLIŢIŞTII DOLJENI LA DATORIE ÎN MINIVACANŢA DE CRĂCIUN

307
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aproximativ 500 de poliţişti vor acţiona zilnic, în perioada minivacanţei de Crăciun pentru ca aceasta să fie petrecută în linişte de către doljeni.

 

Începând de astăzi şi până pe data de 29 decembrie 2013, comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a dispus măsuri speciale pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică.

 

Peste 500 de poliţişti doljeni vor acţiona zilnic în stradă pentru descurajarea comiterii de fapte antisociale prin creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc, dar şi pentru a fi în măsură să intervenim cu celeritate maximă la toate sesizările venite din partea cetăţenilor. Poliţiştii urmează şi acţioneze în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor.

 

Poliţiştii de la structurile de ordine publică şi poliţie rutieră vor acţiona în echipe de siguranţă publică şi în filtre rutiere urmărindu-se depistarea conducătorilor auto care ar fi tentaţi să se urce la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, în timp ce poliţiştii de la structurile de investigaţii criminale vor acţiona pentru monitorizarea locurilor şi mediilor cunoscute cu potenţial criminogen şi pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii care ar putea să îşi petreacă sărbătorile la domiciliul personal.

 

Poliţiştii de investigarea fraudelor vor acţiona în zona marilor complexe comerciale şi în pieteţele agroalimentare pentru prevenirea şi combatarea actelor de comerţ ilicite care ar putea aduce atingere intereselor consumatorilor.

 

De asemenea, poliţiştii de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase vor acţiona pentru depistarea persoanelor care comercializează materiale pirotehnice interzise.

 

 

 

 

 

În această perioadă, poliţiştii doljeni se vor afla la datorie, în slujba comunităţii, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică, astfel încât toţi cetăţenii să îşi petreacă minivacanţa de Crăciun în linişte.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1884

    Atentie la hoti de buzunare, de case, de masini ca din ce am inteles eu s-a marit rata infractionalitatii foarte mult.. si nu-i prinde nici dracu.. Paziti-va buzunarele, telefoanele, portofelele si gentile, incuiati-va masinile si casele ca daca va pradeaza vreunii ii mai prinde dracu’..

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2188

    spor la treaba.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.