Urzeala tronurilor/ Game of Thrones cel mai piratat serial TV din 2013

Urzeala tronurilor/ Game of Thrones cel mai piratat serial TV din 2013

9.171
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” a generat pentru al doilea an consecutiv cele mai multe descărcări ilegale pe internet şi ocupă astfel primul loc în topul celor mai piratate producţii TV din 2013, au anunţat editorii site-ului TorrentFreak.
Clasamentul nu a ţinut însă cont de descărcările ilegale ale serialului de pe celelalte două site-uri majore de torente – The Pirate Bay şi Kickass Torrents -, ceea ce înseamnă că cifra totală referitoare la descărcările ilegale ale serialului „Urzeala tronurilor” este în realitate mult mai mare.

Pe locul al doilea se află serialul „Breaking Bad”, produs de televiziunea AMC.

Locul al treilea este ocupat tot de o producţie a AMC, serialul „The Walking Dead”, care a generat 3,6 milioane de descărcări.

Serialul „The Big Bang Theory” se află pe locul al patrulea, iar comedia „How I Met Your Mother” ocupă locul al cincilea

Topul 10 al celor mai piratate seriale TV din 2013 este completat, în ordine, de producţiile „Homeland”, „Vikings”, „Suits”, „Hannibal” şi „Arrow”.

Sursa: mediafax.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    721

    dexter, got, breaking bag, walking dead, super seriale
    la noi e si normal sa fie piratate, oricum alta modalitate de a le vedea nu exista, sau poti astepta sa le vezi la pro tv…peste vreo 10 ani

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.