Negocieri Eurosport – RCS&RDS

Negocieri Eurosport – RCS&RDS

663
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Eurosport a achiziţionat drepturile pentru Premier League în România, dar RCS&RDS a păstrat versiunea internaţională a canalului, cea fără meciuri. Fiindcă numărul solicitărilor de a transmite campionatul englez în reţeaua RCS&RDS au crescut în ultima săptămână, cea mai mare companie de cablu din ţară a început negocierile pentru a reintroduce în grilă canalul.

Surse media au dezvăluit pentru GSP că sunt şanse mici pentru o înţelegere: „RCS şi EuroSport sînt în discuţii pentru semnarea unui nou contract, începînd de la 1 ianuarie, şi introducerea în grila de programe a versiunii care transmite Premier League în România. Sunt şanse mici să se înţeleagă cele două părţi din cauza poziţiei de forţă a consorţiului media cu care şi-a obişnuit partenerii”.

CNA a precizat că la 31 decembrie vor expira contractele grupului EuroSport şi cu UPC şi Romtelecom. UPC a anunţat deja că a ajuns la un acord cu Eurosport pe următorii ani.

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2229

    se inteleg ei

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1921

    Daca nu se inteleg vor scoate eurosportu ce basca lor

  3. #3
    OnLooker
    Data de inscriere
     30-10-2005
    Locatie
     In the future
    Mesaje
    12266

    Firma RCS&RDS a anunţat că meciurile din Premier League vor putea fi văzute pe canalul Eurosport în reţeaua de cablu a RCS&RDS.
    Din 1 ianuarie 2014, toate meciurile din Premier League vor putea fi urmărite pe postul mai sus amintit, scrie DigiSport.

    http://www.realitatea.net/anunt-important-facut-de-rcs-rds-in-prima-zi-a-anului_1349746.html

    Regulile ForumuluiPARIURI FOTBAL SEZON 2013-2014

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.