Craiova: Fetiță nou-născută abandonată în tren

Craiova: Fetiță nou-născută abandonată în tren

340
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

 Polițiștii Biroului Poliției Transporturi Feroviare Craiova au găsit, astăzi, în jurul orei 12.30, în Gara Craiova, într-o toaletă a trenului R 2082 care circulă pe relația Petroșani – Craiova, un nou-născut abandonat. Copilul, o fetiță, era învelit într-o față de masă și pus într-o plasă de rafie. Trăia, astfel că oamenii legii au cerut o ambulanță la fața locului, micuța fiind transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Comisarul șef Ion Țîrdă, comandantul Biroului Poliției Transporturi Feroviare Craiova, ne-a declarat că au fost demarate cercetările în cauză pentru stabilirea circumstanțelor în care copila a ajuns în tren.

Sursa: cvlpress.ro



4 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1920

    Trist..

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2239

    mai bine se arunca sub tren acel animal de mama.chiar si saraca putea sa il dea la asistentii sociali nu sa ii puna viata in pericol

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     30-12-2013
    Mesaje
    5

    da, intradevar trist
    si animalele isi iubesc si ingrijesc puii cu devotament, insa omul a degenerat
    cum poate o mama sa isi lasa pruncul asa? in frig si neajutorat
    condamnabil

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    191

    Cat poti sa fi de ticalos sau nemernic, incat pe nou nascut, sa-l imbraci, sa-l invelesti, sa-l pui intr-o plasa, sa pleci cu el la o gara, sa urci intr-un tren, sa intri in toaleta vagonului, sa pui sacosa jos si sa iesi din compartiment si apoi la prima statie sa cobori . . . . in timp ce copilul poate plange in sacosa din toaleta?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.