Vitezomanii – în atenţia poliţiştilor rutieri

Vitezomanii – în atenţia poliţiştilor rutieri

305
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova au  acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea vitezei legale sau neadaptate la condiţiile meteo –rutiere precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la obligaţia legară pe care o au cu privire la acordarea de prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzilor pe marcajul pietonal.

În cadrul acţiunii poliţiştii au constatat 2 fapte de natură penală şi alte 214 de abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi în valoare de  aproape 27 000 lei. Dintre acestea 86 de sancţiuni au fost aplicate conducătorilor auto care au călcat mai mult decât trebuie pedala de acceleraţie.

Poliţiştii au reţinut 6 permise în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule şi au retras 1 certificat de înmatriculare.

 M. CRISTINEL, de 26 de ani, din Craiova, a condus un autoturism pe strada A.I.Cuza din municipiu, iar la efectuarea virajului la dreapta, pe strada Fraţii Goleşti, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii pe marcajul pietonal.. Conducătorul auto a fost sancționat  conf. OUG 195/2002R,cu amendă în sumă de 340lei şi ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 30 zile.

 

D. FLORIN, de 23 de ani, din comuna Teasc, a fost depistat de către poliţişti în timp ce conducea un  autoturism pe Calea Severinului, cu viteza de 101 km/h. Tânărul a fost sancționat  conf. OUG 195/2002R,cu amendă în sumă de 765lei şi ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 zile.

M. CORNEL, de 50 de ani, din Timişoara , a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Decebal cu viteza de 76 km/h şi având o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.Pe numele conducătorului auto oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o concentraţie alcoolică în sânge mai mare decât limita legală.

L. Paloni, de 38 de ani, din comuna Argetoaia, judeţul Dolj, a fost depistat conducând un autoturism pe Calea Severinului cu viteza de 117 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat  conf. OUG 195/2002R,cu amendă în sumă de 765lei şi ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 zile.



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-08-2013
    Locatie
     ulei fara romana pe eticheta ;)
    Mesaje
    44

    la baza podului pe centru mai stau cu radarul? vad ca au stat peste tot mai putin acolo. sau urmeaza acum sa schimbe locul?

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2276

    eu am luat-o la pielesti

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.