La patru ani, doi gemeni nu văd şi nu vorbesc din cauza...

La patru ani, doi gemeni nu văd şi nu vorbesc din cauza unei boli grave

446
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)

Doi părinţi din Drăgăşani au nevoie disperată de ajutor pentru băieţii lor gemeni, grav bolnavi. La patru ani, copiii nu văd şi nu vorbesc din cauza unei afecţiuni din naştere.

Medicii le-au recomandat un tratament naturist, care costă însă 3.000 de lei, bani pe care familia nu îi are. Părinţii speră însă că sunt oameni care îi vor ajuta să se vindece şi să se bucure de copilărie.

Cei doi băieţi de patru ani nu au văzut niciodată chipul mamei lor, pentru că sunt lipsiţi total de vedere. În plus, copiii nu vorbesc din cauza unui handicap psihic. Medicii nu le dau şanse prea mari de însănătoşire, însă părinţii lor nu şi-au pierdut speranţa. Încearcă totul pentru ca gemenii să aibă o viaţă normală.
Deşi abia trăiesc de pe o zi pe alta, părinţii gemenilor încearcă să le dea tratamentul de care au nevoie, lună de lună. Dar medicamentele costă 3.000 de lei, o sumă prea mare pentru ei.
Toată familia trăieşte din indemnizaţiile de handicap ale copiilor, adică 1.200 de lei pe lună. Tatăl reuşeşte, uneori, să mai aducă un ban acasă, pentru că munceşte cu ziua, deşi e bolnav.
Părinţii copiilor spun că au primit ajutor de la Primăria Drăgăşani, dar acum nu mai are cine să-i sprijine. Orice ajutor, cât de mic, pentru ei contează. Poate însemna o zi în plus de tratament, un pas spre însănătoşire pentru cei doi băieţi.

Cei care vor să îi ajute pe copii au la dispoziţie contul de mai jos

CONT Raiffaisen Bank, LUMINIŢA BIRIŞ
RO 45 RZBR 000006014608365
Sursa: antena3.ro


1 COMENTARIU

  1. #1
    A%%
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    662

    Tratament naturist?!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.