Boboteaza sărbătorită şi la sediul inspectoratului

Boboteaza sărbătorită şi la sediul inspectoratului

330
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

 În fiecare an, pe 6 ianuarie, Biserica creştin-ortodoxă prăznuieşte botezul Domnului Iisus Hristos sau Boboteaza. Această sărbătoare împreună cu Sfântul Ioan Botezătorul, care este sărbătorită mâine, 7 ianuarie, încheie sărbătorile de iarnă.

Cele două sărbători reprezintă două momente marcante pentru calendarul religios, dar şi popular, în jurul cărora s-au născut multe tradiţii şi, bineînţeles, superstiţii.

Pentru a cinsti aşa cum se cuvine această mare zi, în această dimineaţă, la sediul Inspectoratului nostru preotul militar Mihalcea Florin al Garnizoanei Craiova a ţinut o slujbă de sfinţire a apei cu ocazia Sărbătorii Botezului Domnului la care au participat poliţişti doljeni, care şi-au arătat şi latura creştină.

Sărbătoarea îşi propune să reamintească cele petrecute la apa Iordanului, înainte ca Isus să apară în viaţa publică, când a împlininit vârsta de aproximativ 30 de ani.

Cu ocazia Sărbătoririi Sfântului Ioan Botezătorul comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj doreşte să transmită tuturor celor care poartă acest nume un sincer La multi ani! Multă sănătate şi bucurie.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     1n 743 Fu7ur3
    Mesaje
    1744

    La multi ani si la multi bani Ioane!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.