WizzAir a transportat în anul trecut 3,2 milioane de pasageri din și...

WizzAir a transportat în anul trecut 3,2 milioane de pasageri din și spre România

895
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Wizz Air a transportat anul trecut 13,5 milioane de pasageri la nivel internaţional, iar la nivelul României traficul a totalizat 3,2 milioane pasageri, în creştere cu 14%, a anunţat, marţi, compania aeriană low cost.

Wizz Air a înregistrat anul trecut un grad mediu de încărcare de 86%, se arată într-un comunicat al companiei.

„Flota Wizz Air este compusă în prezent din 45 aeronave Airbus A320 şi va creşte la 53 în 2014, odată cu livrarea noilor aeronave de la Airbus. Flota va deservi o reţea aflată în continuă creştere ce include deja noile baze Wizz Air în Lviv, Ucraina şi România, respectiv Craiova, ce vor fi deschise în 2014. Operaţiunile deja existente în Bucureşti, Budapesta, Skoje, Sofia, Vilnius şi Varşovia se vor extinde în următoarele luni”, potrivit sursei citate.

Compania operează, în prezent, 300 de rute în peste 35 de țări. În România, Wizz Air a anunţat pentru acest an noi rute din Craiova spre Barcelona, Bologna, Dortmund şi Roma Ciampino, care se vor adăuga celor 72 de rute ale reţelei locale.

Sursa Mediafax



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1937

    Tot mai multi oameni circula cu avionul.. Este cel mai sigur si cel mai rapid mijloc de transport..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.