România își anunță prezența la Eurovision 2014

România își anunță prezența la Eurovision 2014

1.262
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Societatea Română de Televiziune (SRTv) își anunță participarea la Eurovision și în anul 2014. Melodia care va reprezenta România la concursul european urmează să fie aleasă în cadrul selecției naționale care va avea loc pe 1 martie, anunță reprezentanții MEDIAFAX.

Cei care doresc să intre în selecţia naţională se vor putea înscrie în competiţie în perioada 15 ianuarie – 14 februarie (depunerea sau trimiterea pieselor şi a documentelor prevăzute de Regulament la TVR sau prin e-mail pe adresa eurovision@tvr.ro). Între 19 şi 20 februarie va avea loc preselecţia (un juriu de specialitate va audia piesele înscrise în concurs), iar pe 20 februarie vor fi anunţate cele maximum 12 melodii finaliste.

Pe 1 martie va avea loc selecţia naţională a Eurovision, în care va fi aleasă melodia câştigătoare, în cadrul unul spectacol televizat, cu public.

Conform sursei citate, TVR consideră că „România merită eforturile financiare necesare pentru a participa la acest eveniment important”.



2 COMENTARII

  1. #1
    A%%
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    685

    Anul asta avem nevoie de un surdo-mut. Europa va cadea la picioarele Romaniei.
    Vampirul surdo-mut.

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1961

    Sper sa nu o dam in bara cum o dam in ultimul timp.. macar sa fie o melodie draguta nu o panarama de melodie.. a cantat ala de parca era scopit in acelasi timp.. ( o fi opera da recunosc e ok la opera, dar la un concurs de talia eurovisionului unde voteaza oamenii publicul larg nu e ok o astfel de melodie prezentare)..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.