Femeie împușcată accidental, în comuna Bucovăț

Femeie împușcată accidental, în comuna Bucovăț

429
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

O femeie de 64 de ani, din comuna Bucovăț și-a pierdut viața, azi-noapte, după ce a fost împușcată accidental de nepoata sa, cu o armă de vânătoare. Polițiștii și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au deschis o anchetă cu privire la incindent.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, care coordonează cercetările în cauză, în aceste momente se face autopsia, însă, din primele date, se pare că glonțul pornit din arma de vânătoare i-a secționat coloana bătrânei, în zona cervicală. Circumstanțele în care s-a produs tragedia urmează să se lămurească în urma audierilor. Concubinul fetei deținea arma de vânătoare legal, avea permis, însă a fost ridicată de polițiști pentru cercetări. În cauză a fost întocmit dosar penal, Iuliana fiind cercetată în libertate pentru ucidere din culpă.

 



4 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    204

    Tragere in zona cervicala, adica zona gatului (fie din spate, dintr-o parte laterala sau din fata). . . . cum poti sa gresesti sa impusti pe cineva acolo? Ce cauta arma in mana altuia decat a proprietarului? De ce avea sau de ce a bagat glont pe teava? Alt major inconstient al carui minor ia cheile de la BMW si face accident si fuge, sau ia arma si trage . . . .

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     06-04-2008
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    212

    nepoata cati ani avea?

    Am fAƒcut niE™te schimbAƒri A®n viaE›a mea .... DacAƒ nu mai auzi nimic de mine, A®nseamnAƒ ca tu eE™ti una dintre ele !
  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     14-01-2006
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    722

    nepoata avea 16 ani, concubinul 22

  4. #4
    Addicted!
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1967

    wtf…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.