Traficant de cannabis din Valea Mare, reţinut de DIICOT Olt

Traficant de cannabis din Valea Mare, reţinut de DIICOT Olt

244
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Miercuri după amiază, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, sub coordonarea procurorului, au descins în locuinţa unuie familii din satul Bârca, comuna Valea Mare, despre care avea informaţii că deţin şi comercializează cannabis.

 

Un kilogram de droguri vândut în Italia

 

În urma percheziţiei s-au găsit aproximativ două kilograme de cannabi – muguri şi frunze. În urma cercetărilor s-a stabilit că în primăvara anului trecut, Ilie Badea, de 50 de ani, a adus un kilogram de seminţe de cannabis, din Italia, pe care ulterior le-a cultivat în grădina casei. Potrivit anchetatorilor, drogurile au fost uşor de cultivat în gospodărie, fiind vorba despre o casă izolată în localitate, departe de ochii curioşilor.

 

„În decembrie anul trecut, bărbatul a dus în Italia, zona de nord, un kilogram de muguri şi frunze de cannabis, pe care le-a vândut. Drogurile provenea din cultura clandestină înfiinţată în propria gospodărie”, spune procurorul de caz, Claudiu Negrilă.
Fiul familiei Badea este stabilit în Italia, asupra acestuia existând suspiciuni că el a fost cel care a vândut drogurile.

 

Reţinut şi prezentat Tribunalului Olt

 

Ilie Badea, şi soţia acestuia, Constantina, au fost aduşi miercuri seară pentru audieri la sediul SCCO Olt.

 

„Împotriva bărbatului de 50 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Soţia bărbatului a fost audiată în calitate de învinuit. Până în această fază a urmăririi penale, faţă de femeie nu s-a dispus nicio măsură. Împotriva fiului de 24 s-a început urmărirea penală”, ne-a declarat procurorul Negrilă.
Faţă de cei trei se fac cercetări sub aspectul infracţiunilor de scoatere din ţară de droguri de risc, trafic şi consum de droguri. Acestia riscă până la 20 de ani în spatele gratiilor. În continuare se fac verificări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     09-02-2012
    Mesaje
    1

    Or fi avut licenta PFA?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.