O fetiță de șase luni din Suceava a fost mușcată de porcul...

O fetiță de șase luni din Suceava a fost mușcată de porcul din gospodăria familiei

884
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un bebeluș de șase luni a fost mușcat de porcul din gospodăria familiei. Copilul a fost lăsat nesupravegheat preț de câteva minute .

Mama, în vârstă de 21 de ani, a ieșit să aducă apă de la fântână și și-a lăsat cei patru copii singuri în casă. Unul din micuți a deschis ușa casei iar porcul care era liber prin curte, s-a repezit la fetița de șase luni care stătea pe podea.

Imediat ce a văzut cele întâmplate mama a chemat Salvarea care a transportat micuța la Spitalul Județean Suceava. Cadrele medicale așteaptă să vadă evoluția fetiței pentru a stabili când va putea fi operată. Autoritățile au fost sesizate și în zilele următoare vor desfășura o anchetă. Pe perioada anchetei, ceilalţi trei copii ai femeii rămân în grija bunicilor, pentru că tatăl lor este plecat la muncă în Portugalia.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     12-12-2012
    Mesaje
    131

    mama de 21 de ani ? ceilalti 3 copii ? …Damn.

    ''I fear the day that technology will surpass our human interaction. The world will have a generation of idiots.'' Albert Einstein. That day is today.
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2339

    buna iepuroaica.dar neglijenta

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.