Mureș învinge Craiova

Mureș învinge Craiova

575
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

SCM Universitatea Craiova a condus ostilitățile la Târgu Mureș doar în primul sfert, insuficient pentru a se întoarce acasă cu victorie.

După pastila de moral luată la mijlocul săptămânii în LIga Balcanică, elevii pregătiți de Milan Nisic au avut avans patru puncte, după primul sfert, scor 25-21. A fost un simplu foc de paie, pentru că vicecampionii n-au avut emoții în restul partidei. Cu tandemul lituanian Peciukas – Navickas în mare formă, gazdele au trecut la pas de olteni, la final tabela de marcaj arătând o diferență confortabilă, de 13 puncte, scor, 88-75, în favoarea baschetbaliștilor din Târgu Mureș.

Cei mai buni oameni ai echipei lui Nisic au fost LeVar Seals, cu 14 puncte, două recuperări și 5 pase decisive, respectiv veteranul de 35 de ani, Bogdan Popescu, care a izbutit în acest joc 16 puncte, 7 recuperări și un assist.

SCM Universitatea Craiova a ajuns la a șasea înfrângere în sezonul regulat din Liga Națională de Baschet Masculin și ocupă, provizoriu, poziția a patra în clasament cu 22 de puncte, în timp BC Mureș Târgu Mureș a urcat pe locul șase, la egalitate de puncte, 21, cu Energia Rovinari și CSU Atlasib Sibiu.

Sursa: ghidsportiv.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.