Aproximativ 9000 de ţigarete depistate în trafic de poliţişti

Aproximativ 9000 de ţigarete depistate în trafic de poliţişti

322
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii oraşului Vînju Mare şi Secţia 7 Poliţie Rurală Vînju Mare, au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit cu produse accizabile şi impunerea respectării normelor rutiere, în rândul participanţilor la trafic, acţionând pe raza localităţilor Vînju Mare, Rogova şi Corlăţel.

 

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 52 persoane şi controlate 29 autovehicule fiind aplicate 8 sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.470 lei.

Pe raza oraşului Vînju Mare, agenţii de poliţie au oprit pentru control, pe str. Republicii, o autoutilitară condusă de către un b[rbat  de 47 ani, din comuna Bălăciţa, judeţul Mehedinţi.

Procedând la verificarea autovehiculului, au fost descoperite 8.760 ţigarete, de provenienţă sârbească, iar din verificările efectuate s-a stabilit faptul că întreaga cantitate de ţigări aparţine unor localnici din Bălăciţa, judeţul Mehedinţi, pasageri în autovehicul şi care au declarat că ţigările au fost cumpărate de la o persoană de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin a cărei identitate nu o cunosc, deţinându-le pentru consum propriu.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, urmând să fie sesizate autorităţile vamale pentru luarea măsurilor legale.

Andrei Vasilescu

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.