Amariei, supărată pe arbitraj, după înfrângerea de la Zalău

Amariei, supărată pe arbitraj, după înfrângerea de la Zalău

513
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

SCM Craiova a pierdut disputa cu HC Zalău, scor 28-25, în prima etapă a returului Ligii Naționale de Handbal Feminin. După joc, Carmen Amariei, antrenoarea echipei oaspete a acuzat arbitrajul, dar și maniera ”dură” de joc a adversarelor. Totuși, fostul inter al echipei naționale și-a felicitat elevele pentru atitudinea arătată contra trupei pregătite de Gheorghe Tadici.

Un meci atipic pentru că agersivitatea de care dau dovadă jucătoarele de la Zalău, din punctul meu de vedere este altceva, nu handbal, nu se încadrează în limitele regulamentului. Arbitrii au acordat prea multe eliminări echipei mele, inclusiv cartonaşul roşu pe care l-am primit, nu sunt sigură de ce mi-a fost acordat şi chiar o să cer şi explicaţii pentru acest lucru şi pentru multe alte decizii luate aiurea. Echipa mea s-a bătut, am ştiut că vom avea un meci greu, cu un public ostil, chiar şi din punct de vedere al arbitrajului ne-am aşteptat ca 5% să dea cu gazdele, iar fetele au arătat aceeaşi atitudine şi determinare cu care deja am început să ne obişnuim şi sunt convinsă că în meciurile următoare vor juca mult mai bine”, a spus Carmen Amariei la conferința de presă de după joc.

Sursa: ghidsportiv.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.