Un avion cu echipaj medical a aterizat de urgență în apropierea Clujului....

Un avion cu echipaj medical a aterizat de urgență în apropierea Clujului. Pilotul Adrian Iovan și o studentă au murit.

840
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un avion cu un echipaj medical a aterizat de urgență în Munții Apuseni. Pilotul Adrian Iovan și o tânără studentă au murit.

În aeronava care a aterizat forțat, se afla un echipaj medical format din patru medici, o asistentă și doi membri ai echipajului de zbor, care mergea la Oradea, la o intervenție de prelevare de organe. Avionul de mici dimensiuni s-a prăbuşit în apropierea localităţii Beliş, în judeţul Cluj, într-o zonă montană. Imediat au fost inițiate operațiuni de căutare a celor ce se aflau în avion Răniții au fost găsiți de un pădurar care cunoaştea zona şi care a transmis coordonatele echipelor de salvare. Toate cele şapte persoane din avionul care a aterizat forţat au fost găsite în viaţă, două dintre acestea, respectiv pilotul Adrian Iovan şi o studentă, fiind în stare gravă. La câteva ore după accident studenta rănită grav în accident dar și Adrian Iovan au încetat din viaţă, în ciuda intervenţiei echipei de prim ajutor care le-au făcut toate manevrele de resuscitare.

Răzvan Petrescu, copilotul avionului este în stare critică, acuzând un şoc hipovolemic ca urmare a hemoragiei masive, iar medicii Valentin Calu, Cătălin Pivniceru şi Sorin Ianceu sunt în stare medie spre gravă, cu fracturi multiple.

Pilotul Adrian Iovan avea o experienţă de peste 16.000 de ore de zbor şi licenţele în termen de valabilitate, potrivit Ministerului Transporturilor. Iovan avea 55 de ani şi o carieră de aproape 40 de ani ca pilot la Tarom şi BlueAir.



5 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     1n 743 Fu7ur3
    Mesaje
    1775

    Sa prabusit,aterizare fortata,pacat de cei decedati.

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1015

    Pacat de ei…saracii…autoritati de kkt,parca s au prabusit in jungla amazoniana….nu trebuia sa dureze mai mult de 2 ore…pana ii gaseau…care padure?noi mai avem paduri??unde a fost ponta ieri???

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     29-11-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    87

    Plm ca daca era sa taie toti pomii de unde s-a prabusit avionul…imediat gaseau locatia si nu mai era greu accesibila…acum ca na fost vorba de furat ..Nu domne ca e greu… ca e noapte …ca e greu de ajungi… Condoleante familiilor celor decedati.

  4. #4
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2335

    dzeu sa ii ierte.

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     26-06-2009
    Mesaje
    3

    afara cu ministru armatei … armata are in dotare tot ceace este necesar ptr. ca in maxim doua ore ranitii sa fie in elicopter…! INCOMPETENTA
    fereasca dzeu sa vina unii cu bite ca ne dau afara din tara….!hi,hi,hi…!
    de ce trebuia sa moara fetita aia , ce vina a avut ea ? INCOMPETENTA
    armata este a poporului romin nu a lui ponta sau dusa ..e platita de noi ca sa ne apere de dusmani si sa ne ajute in cazuri deosebite ca acesta….! basescu de ce a tacut ..putea din fotoliu de pres sa dea ordin armatei….!
    dzeu sa-i odihneasca ..pacat de fetita aia !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.