Încă 315 milioane de euro pentru introducerea apei şi canalizării în localităţile...

Încă 315 milioane de euro pentru introducerea apei şi canalizării în localităţile doljene

743
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)

Aleşii judeţeni s-au întrunit în această dimineaţă într-o şedinţă extraordinară de Consiliu Judeţean pentru a aproba trei proiecte de hotărâri – privind faza a doua a Masterplanului de Apă, repartizarea banilor pentru întreţinerea şi repararea drumurilor comuale şi juideţene, precum şi a sumelor defalcate din taxa pe valoare adăugată.

Finanţat într-o primă fază cu 186 de milioane de euro, proiectul privind introducerea sau extinderea reţelelor de apă şi canalizare în toate oraşele din judeţ, dar şi în localităţile învecinate, mai primeşte 315,6 milioane de euro. „Peste 500 de milioane de euro intră în Dolj pentru apă şi canalizare. Cu această sumă reuşim să legăm și localități precum Rast, Cerăt, Bechet, Scaiești, Almăj la reţeaua de apă (…), astfel aceste localități vor fi mai aproape de civilizație„, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

În acest sens, consilierii judeţeni şi-au dat votul pentru ca instituţia pe care o reprezintă să cofinanţeze cu 1%, respectiv 9.286 de euro, proiectul de asistenţă tehnică în perioada 2014-2020. „Compania de Apă ne-a cerut imperativ să dăm o hotărâre prin care să stabilim o cofinanțare a Masterplanului de Apă, așa cum este cunoscut„, a explicat Prioteasa.



4 COMENTARII

  1. #1

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    21371

    sa se mai spele romanu ca si asa face baie doar de sarbatori

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1202

    Se mai impart niste bani la sustinatorii locali … ca asa e in grupuri … ciolanu la nevoie se mai si imparte …

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-04-2008
    Mesaje
    27

    Bai fratilor cata inconstienta Cartierul bresti Strada fermierului si aleile NU AVEM APA SI NICI CANALIZARE LOCUIM MAI RAU CA LA 50 DE KM DE CRAIOAVA PE STRADA E PAMANT LA TARA E ASFALT
    Locuiesc de 10 ani in cartierul asta mai exact pe Strada Fermierului sunt doar 4 km pana la km 0
    nu se fcace nimic in aceasta ZonA ??????????
    Si noi ne platim ipozitele si datoriile curent electric avem 2 ore pe zi
    Kiar nu o sa se faca nimik Rusine …………………………………………

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-04-2008
    Mesaje
    28

    “Peste 500 de milioane de euro intră în Dolj pentru apă şi canalizare. Cu această sumă reuşim să legăm și localități precum Rast, Cerăt, Bechet, Scaiești, Almăj la reţeaua de apă (…), astfel aceste localități vor fi mai aproape de civilizație“, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

    Citeste mai mult: http://www.craiovaforum.ro/stiri/administratie/inca-315-milioane-de-euro-pentru-introducerea-apei-si-canalizarii-in-localitatile-doljene.
    Avem nevoie de canalizare si de strazi asfaltate suntem doar la 4 km de centru
    Faceti ceva si pentru noi ne luati bani la impozit doar si in rest de 10 ani nimic traim in evu mediu
    Sa vedeti cand se topeste zapada ce o sa fie pe ferierului si alei o sa avem nevoie de barcii
    pe ce oare se duc bani Peste 500 de milioane de euro intră în Dolj pentru apă şi canalizare unde ????????????????????????????????????

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.