Handbal: Craiova îşi înfruntă fostul antrenor

Handbal: Craiova îşi înfruntă fostul antrenor

550
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Handbalistele de la SCM Craiova dispută, astăzi, un meci extrem de important, economia clasamentului, în compania formaţiei Corona Braşov, condusă de fostul antrenor al Craiovei, Bogdan Burcea. De asemenea, la Braşov evoluează şi Mihaela Briscan cea care, în sezonul trecut, a evoluat în Bănie.

Confruntarea se anunţă extrem de interesantă, ambele echipe având ca obiectiv câştigarea celor trei puncte puse în joc. Craiova încă mai speră la calificarea în play-off, iar în ceea ce priveşte echipa ardeleană, aceasta nu îşi mai permite paşi greşiţi, după înfrângerea surprinzătoare de la Deva.

SCM Craiova a transferat în aceste zile o jucătoare de la Neptun Constanţa, echipă aflată pe locul zece în Liga Naţională. Este vorba despre Ana Maria Lazăr, în vârstă de 24 de ani, care evoluează pe postul de extremă dreapta şi care îşi va face debutul, astăzi, în tricoul alb-albastru.

Referitor la partida cu echipa braşoveană Carmen Amariei a declarat: ”Miercuri avem, din nou o partidă foarte dificilă, dar sunt convinsă că putem să le oferim fanilor noştri un alt meci spectaculos. Sunt convinsă că vom repeta bunele evoluţii din acest start de an şi vom face totul pentru a le oferi o nouă bucurie fanilor noştri. Îi aşteptăm pe suporteri alături de noi pentru că sunt de un real sprijin la meciurile pe care le disputăm în Sala Polivalentă.”

SCM Craiova – Corona Brașov se joacă asăzi, de la ora 16:30, în Sala Polivalentă din Craiova și va fi transmis în format LIVESCORE pe ghidsportiv.ro.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    21372

    meci foarte greu, dar speram ca fetele noastre sa faca un meci mare si sa castige

    #haicraiova

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.