FC Universitatea Craiova mai pierde un proces cu FRF

FC Universitatea Craiova mai pierde un proces cu FRF

549
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Curtea de Apel București a respins, miercuri, 22 ianuarie 2014, cererea SC Fotbal Club U Craiova SA, aflată în insolvență, de a suspenda anumite prevederi ale Regulamentului Disciplinar, referitoare la răspunderea disciplinară a cluburilor de fotbal pentru comportamentul spectatorilor. Totodată, Curtea a avut aceeaşi reacţie şi în privinţa obligațiilor acestor cluburi de a asigura măsurile de ordine și siguranță în stadion. Astfel, potrivit Agerpres, Federația Română de Fotbal (FRF) a obținut o nouă decizie favorabilă într-un proces intentat de FC Universitatea Craiova, club condus de Adrian Mititelu, prin care acesta contesta o serie de articole din Regulamentul Disciplinar al FRF.

„Contrar anunțurilor triumfaliste transmise mass-media, SC Fotbal Club U Craiova SA, în insolvență, se afla în fața unui nou litigiu pierdut în fața FRF, acumulând noi datorii, reprezentate în acest caz de cheltuieli de judecată pe care va trebui să le plătească pentru cererile sale, iată, infirmate de justiție”, se arată în comunicatul FRF.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2329

    ce mai e de pierdut oare?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.