Consiliul Judeţean Dolj nu mai vrea să se „mântuiască”. Catedrala Neamului nu...

Consiliul Judeţean Dolj nu mai vrea să se „mântuiască”. Catedrala Neamului nu primeşte finanţare de la olteni

411
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Patriarhia Română a trimis, la sfârşitul anului trecut, către administraţiile locale şi judeţene, o scrisoare semnată de Preafericitul Daniel, prin care le solicita sume constistente de bani pentru ridicarea Catedralei Mântuirii Neamului din Bucureşti. Mai exact, câte 300.000 de lei, pentru că – se arăta în document – s-a diminuat îngrijorător colecta naţională pentru construirea Catedralei. „În aceste condiţii, vă rugăm să acordaţi un sprijin financiar în valoare de 300.000 de lei”, după cum a scris Patriarhul Daniel. Potrivit acestuia, bani sunt necesari pentru plata materialelor şi a manoperei necesare lucrărilor la suprastructură. Însă, reprezentanţii CJ Dolj spun că nu vor face nicio donaţie în contul Patriarhiei Române, în condiţiile în care au participat financiar la ridicarea Catedrale Metropolitane din Craiova.

Costul estimat de proiectant pentru terminarea fazei roşugri a Catedralei Mântuirii Neamului este de 100 de milioane de euro, din care până în prezent Patriarhia a adunat suma de 25 de milioane de euro.



4 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1194

    Cersetorii sa si-o faca din banii de ii incaseaza popii pe la nunti, botezuri, inmormantari …

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2326

    frate sunt cretini?pai dzeu cere lux?camine de copii si batrani nu poate face daniel?

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    211

    Sa-mi exprim iar parerea mea despre popi? Oare acei popi care stau pe net, nu citesc comentariile noastre de pe Actualitati, Digi 24… chiar si de pe Craiova Forum, nu spun si ei preamaritilor ca doar 10% din populatie îi mai suporta?

  4. #4
    Linux user
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Locatie
     www.wallstreetcafe.ro
    Mesaje
    72

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.