165.000 lei despăgubiri în cazul biciclistului accidentat mortal de un poliţist

165.000 lei despăgubiri în cazul biciclistului accidentat mortal de un poliţist

370
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Marius Vîrcan, de 26 de ani, poliţistul de la Bistreţ, condamnat la 4 ani de detenţie în noiembrie 2011 după ce, băut fiind, a accidentat mortal un bărbat din Ostroveni şi a părăsit locul faptei, trebuie să achite urmaşilor victimei 165.000 lei, în baza hotărârii luate de Tribunalul Dolj pe 6 februarie a.c. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au şi formulat apel împotriva acestei decizii, ce va fi judecat la Curtea de Apel Craiova.

Marius Vîrcan a fost trimis în judecată, anul trecut, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei după accidentul pe care l-a provocat pe 26 iunie 2011. Potrivit procurorilor, bărbatul a plecat de la părinţii săi, din Dăbuleni, către comuna Bistreţ, unde lucra ca ajutor al şefului Postului de Poliţie din comună, la volanul autoturismului personal, deşi băuse bere împreună cu mai mulţi cunoscuţi. În apropierea pădurii Zăval şoferul a spulberat un biciclist care circula regulamentar, pe Alexandru Nicola, şi a fugit.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.