Olimpiadele şcolare din Dolj, amânate din cauza Codului Portocaliu de viscol

Olimpiadele şcolare din Dolj, amânate din cauza Codului Portocaliu de viscol

1.078
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dolj a decis amânarea fazelor locale ale concursurilor școlare de Limbă, comunicare și literatură română, Biologie, Educație fizică și sport – șah (liceu) și Handbal (gimnaziu-rural). Hotărârea a venit pe fondsul condiţiilor meteorologice anunţate pentru judeţul nostru, respectiv Cod Portocaliu de viscol și ninsori.

Ţinând cont de prognoza meteo, care include și județul Dolj, unde este anunțat cod portocaliu de viscol și ninsori, fazele locale ale concursurilor(…) prevăzute a se desfășura sâmbătă, 25 ianuarie 2014, respectiv duminică, 26 ianuarie 2014, la nivelul întregului județ, se amână pentru o dată ulterioară„, după cum a anunţat purtătorul de cuvânt al IŞJ Dolj, prof. Mihăiță Stoica.



3 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2064

    sa vedem zapada…

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2316

    e bine pt copii

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     10-08-2007
    Mesaje
    222

    Pai dupa iuresu cu banii de fond al clasei , scolii , etc , acum bine ca a venit codul , si pot sa o amane elegant , ca stiu de la copiii , trebuiau sa dea bani si pentru participare la olimpiada si alte concursuri .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.