Doi bărbaţi pretind că lucrează la Primărie şi cer bani folosindu-se de...

Doi bărbaţi pretind că lucrează la Primărie şi cer bani folosindu-se de numele Olguţei Vasilescu

612
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cei doi bărbați, a căror identitate nu este cunoscută, care susţin că sunt inspectori în cadrul Primăriei Craiova, au solicitat bani, motivând că sumele sunt necesare pentru acordarea de îngrijiri medicale unui copil bolnav, afirmând totodată că activitatea caritabilă este susținută de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu. Mai multe persoane pe care escrocii au încercat să le înşele au făcut sesizări către oamenii legii.

În prezent, poliţia caută suspecţii, care au următoarele semnalmente:

1. 38-40 ani, 1,70-1,75 m, păr lung, culoare castaniu deschis, îmbrăcat în pantaloni de culoare albastră, geacă de culoare galben cu glugă și pantofi de culoare închisă.
2. 30-35 ani, înălțime 1,75- 1,80 m, tuns scurt, față rotundă, brunet, îmbrăcat în geacă de culoare albastru deschis, iar în picioare pantofi tip sport de culoare alb
.

Poliţiştii fac verificări sub aspectul săvâșirii infracțiunii de tentativă la înșelăciune și se defășoară activități în vederea identificării și tragerii la răspundere a făptuitorilor.

Persoanele care au fost victimele unor astfel de fapte sau tentative de înşelăciune sau care pot furniza orice informaţie, ce ar putea sprijini ancheta poliţiei, sunt rugate să sune de îndată la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau se pot prezenta la cea mai apropiată unitate de poliţie.



7 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     12-04-2010
    Mesaje
    59

    Astfel de oameni nu merita mila, oricare ar fi motivul nu trebuie sa faci asa ceva. Munceste ca sa obtii niste bani, chiar daca esti sarac. Tatal meu cand era copil, datorita saraciei, a fost nevoit sa manance coji de paine uscata si, bunicii mei, tot n-au inselat s-au sa fure ceva. Acum ii multumesc lui Dumnezeu ca, pe munca cinstita o ducem bine.
    Repet, oricare ar fi motivul, bagati la puscarie cel putin 8 ani de zile!

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2315

    pe maxima cu ei

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     12-02-2008
    Mesaje
    74

    Genul asta de caz nu e intalnit acum pentru prima data, e plin pamantul de reprezentanti ai unor „asociatii”, „organizatii”, etc. care chipurile strang fonduri pentru copii grav bolnavi. E drept ca n-am auzit pana acum de nimeni care sa pretinda ca sunt functionari ai Primariei, dar gestul mi se pare la fel de grav, oricum.

  4. #4
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1197

    Numai cand aud de Olgutza … ultimu lucru la care ma gandesc e sa donez bani, poate dupa ce injur jumatate de ora …

  5. #5
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    976

    sa nu injuri o ora!

    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic! http://www.pescardejiu.blogspot.com
  6. #6
    Oldtimer
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1028

    Cand aud de olgutza parca vad traseistele de pe centura si sticla cu vodca….

  7. #7
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-11-2010
    Mesaje
    37

    Saracii, cred ca fac eforturi deosebite sa iasa pe o astfel de vreme la munca, sa induri ger, viscol, zapada. Merita ajutor social special, cineva sa-i ajute!
    Doamna Primar ?

    f m

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.