Miercuri nu se fac cursuri. Şcolile, grădiniţele şi liceele sunt închise în...

Miercuri nu se fac cursuri. Şcolile, grădiniţele şi liceele sunt închise în Craiova şi Dolj

1.252
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,67)

Decizia a venit ca urmare a avertizărilor meteorologice emise de ANM care anunţă ninsori abundente şi viscol în partea de sud a ţării. Prefectul judeţului Dolj şi inspectorul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj au luat hotărârea de a suspenda cursurile în învăţământul preuniversitar din Craiova şi judeţ.

Codul galben de ninsori şi vânt anunţat de meteorologi pentru judeţul Dolj intră în vigoare mâine dimineaţă, de la ora 06.00 şi va fi valabil până la ora 22.00. Vântul va avea intensificări şi va depăşi la rafală 50-55 km/h, temporar viscolind şi troienind zăpada. În ceea ce priveşte temperaturile, acestea vor scădea la minus 15-16 grade.

În cursul zilei de mâine, în funcție de evoluția și condițiile meteo, se va decide cu privire la zilele următoare. Totodată, conducerile tuturor unităților școlare au obligația de a ține permanent legătura cu inspectorii școlari de sector și a informa, în timp util, referitor la eventualele probleme care pot apărea„, a anunţat conducerea IŞJ Dolj.



7 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    213

    Asta e bucuria copiilor sau un fel de vacanta in avans.

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    820

    Mai bine aveau inchis toata saptamana prin nametii astea mai rau ii chinuie pe saracii copii

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Locatie
     Somewhere on Earth
    Mesaje
    850

    ,,Parca am fi in Romania”. Uite codu’, nu e codu’, se fac cursuri, nu se fac cursuri. Mai era o saptamana pana la vacanta intersemestriala, puteau sa inceapa vacanta o saptamana mai devreme si incheiau mediile dupa vacanta. Dar ,,suntem romani si asta ne ocupa tot timpul”.

    "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."Ion Creanga"Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."Voltaire"Somnul ratiunii naste monstri."Goya"Un popor de oi naste un guve de lupi." Edward R. Morrow
  4. #4
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1199

    De ce se mai face scoala in tara asta … este ceva care inca nu pot sa inteleg …

  5. #5
    Oldtimer
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1034

    Incedibil,ninge de la ora 03 azi noapte si este ora 09:30…pe str Caracal,Magheru,Dragalina,1848 unde este Parchetul…nu a tercut Niciun ultilaj pt dezapezire..!!!.Unde sunt autoritatiile!?poate la o bauta cu doamna primar Largutza!Rusine sa va fie pt ca va infruptati ca niste nesimtiti din banii nostri si ai copiilor nostri!!

  6. #6
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    981

    Autoritatile sunt surprinse Avand in vedere ca nu stiau ce se va intampla, acum probabil dezbat problema, cauta vinovatii ptr ca afara ninge…

    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic! http://www.pescardejiu.blogspot.com
  7. #7
    Oldtimer
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1036

    FRATEE,PE CALEA BUCURESTI,LS OSRS 12:45 A TRECUT PRIMA LAMA,CARE SA IA DE JOS,DE LA OARA 09 NU A TRECUT NIMIC,SA SI DEA OLGA DEMISIA CA DEJA ESTE JALE

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.