ATENŢIE ŞOFERI! DE MÂINE DIMINEAŢĂ INTRĂ ÎN VIGOARE CODUL GALBEN DE NINSORI...

ATENŢIE ŞOFERI! DE MÂINE DIMINEAŢĂ INTRĂ ÎN VIGOARE CODUL GALBEN DE NINSORI ŞI VISCOL

400
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

 

Meteorologii au emis din nou Cod Galben de ninsori şi viscol pentru judeţul nostru începând de mâine dimineaţă de la ora 06.00 şi până la ora 22.00, vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50-55 km/h, temporar viscolind şi troienind zăpada.

Deasemenea, meteorologii au anuţat că temperaturile vor scădea la minus 15-16 grade, ceea ce va favoriza apariţia pe partea carosabilă a unui strat considerabil de zăpadă dar şi formarea poleiului. Pentru o călătorie în siguranţă poliţişti recomandă conducătorilor auto să aibă în vedere următoarele:

  • Informarea asupra condiţiilor de deplasare pe traseul ales, precum şi despre condiţiile meteo rutiere prognozate pentru zona tranzitată.
  • Evitarea acţionării bruşte a mecanismului de direcţie şi a sistemului de frânare al autovehiculului.
  • Echiparea autoturismului cu lopată, perie/mătură, racletă, sac cu sare/nisip şi lanţuri.
  • Asigurarea unei rezerve de combustibil, apă, hrană, haine groase, pături, medicamente, un telefon mobil pe care să-l folosiţi în caz de urgenţă, apelând cu mult calm numărul de urgenţă 112, precum şi un încărcător/baterie de rezervă.
  • Utilizarea luminilor de întâlnire şi pe timpul zilei, pe toate categoriile de drumuri şi a celor de ceaţă în cazul apariţiei acestui fenomen.
  • Păstrarea unei distanţe mai mari faţă de autovehiculele care circulă în faţă.


2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1035

    Incedibil,ninge de la ora 03 azi noapte si este ora 09:30…pe str Caracal,Magheru,Dragalina,1848 unde este Parchetul…nu a tercut Niciun ultilaj pt dezapezire..!!!.Unde sunt autoritatiile!?poate la o bauta cu doamna primar Largutza!Rusine sa va fie pt ca va infruptati ca niste nesimtiti din banii nostri si ai copiilor nostri!!

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-12-2010
    Mesaje
    18

    i-au luat prin surprindere….nu au fost pregatiti….

    ______________________One shot, one kill

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.