Marian Oprea: „ Am ales CSM Craiova pentru că îmi place să...

Marian Oprea: „ Am ales CSM Craiova pentru că îmi place să colaborez cu oameni care vor performanţă”

1.412
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Ajuns la un acord cu clubul nostru în perioada de iarnă, „Struţul” este încântat că poate să reprezinte una dintre structurile sportive cu tradiţie din Bănie. Deşi s-a născut la Piteşti, Marian Oprea are legături cu oraşul Craiova încă din tinereţe, deoarece „Struţul” şi-a petrecut viaţa de student pe meleagurile Băniei. Fostul vicecampion olimpic este încântat să facă parte din organigrama unui club cu tradiţie în sportul românesc şi a ales să vină la CSM Craiova pentru că îi place „să colaboreze cu cluburi care sunt implicate în sportul de performanţă”.

„CSM Craiova mi-a făcut o ofertă bună şi ne-am înţeles din toate privinţele. Sunt încântat să colaborez cu cluburi care sunt alături de sport în general şi sunt implicate în sportul de performanţă. Mi s-a părut un prilej bun, mai ales că eu am legături cu Craiova, pentru că am făcut facultatea aici, şi îmi face plăcere să ştiu că reprezint unul dintre cluburile cu tradiţie în atletism din Bănie.”, a declarat Marian Oprea.

Atletul anului în 2013 a participat deja la prima competiţie ca sportiv al CSM Craiova şi prestaţia avută a fost pe măsura calităţilor sale, calităţi ce l-au consacrat ca unul dintre cei mai de succes atleţi contemporani ai României. Într-adevăr, competiţia nu a fost una de calibru, reprezentând pentru majoritatea sportivilor un prilej bun de a se verifica, iar pentru Marian Oprea această întrecere a fost ca un antrenament cu adversari. „Iniţial nu aveam în plan să concurez la prima etapă a CN de sală, dar a fost un antrenament bun până la urmă. A fost o competiţie de verificare, dar rezultatele care vor conta vor fi cele de la etapele finale a campionatelor naţionale de sală şi aer liber. Acolo plănuiesc să urc pe prima treaptă a podiumului.”, a precizat Marian Oprea.

„Struţul” se pregăteşte intens în capitală pentru prima competiţie de anvergură la care triplusaltistul va lua parte în acest an. Campionatul Mondial de Sală reprezintă prima ţintă pentru Oprea în 2014, care şi-a propus pentru acest concurs accederea în primii şase. „În acest moment mă concentrez numai asupra campionatului mondial de sală, din luna martie, unde mi-am propus drept obiectiv o clasare în primii şase. După acest concurs va urma campionatul european în aer liber, dar pentru moment forţele sunt direcţionate către campionatul mondial de sală. Pregătirea decurge bine în acest moment, totul este conform planului, iar până la campionatul modial de sală mă voi antrena numai la Bucureşti.”, a mai spus „Struţul”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.