Judecătorii șpăgari, condamnați definitiv

Judecătorii șpăgari, condamnați definitiv

1.956
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Laurențiu Anghel și Bogdan Diaconescu au fost condamnați definitiv la închisoare cu executare. Magistrații de la Înalta Curte de Justiție și Casație i-au găsit vinovași pentru luare de mită.

Cei doi judecători au fost arestați pentru că au luat mită de la trei deținuți pentru a-i elibera sau a dispune sentințe mai blânde. Laurențiu Anghel a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare, iar Bogdan Diaconescu are de executat 3 ani de închisoare. În acelați caz au fost condamnați și avocații Octavian Ciucă și Ion Militaru la câte 2 ani, respectiv 2 ani și 6 luni de de închisoare cu executare.

Conform anchetatorilor Bogdan Diaconescu a luat 15.000 de euro pentru a dispune ca trei persoane arestate, să fie eliberate sub control judiciar. Colegul său Laurențiu Anghel a fost intermediarul afacerii dintre avocații deținuților și judecatorul Diaconescu. Cei doi avocați au cerut de la deținuți 45.000 de euro dintre care 25.000 a fost partea lor.

Judecătorii Anghel și Diaconescu au ajuns cunoscuți după ce au dat sentințe controversate în mai multe dosare în care au fost implicați membrii clanului Pară, Leo de la Strehaia sau al fiului polițistului Dinu, tânărul care a împușcat-o mortal pe Alexandra Iancu, tânăra care locuia în gazdă la familia sa.



4 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2362

    e asta e viata.acolo l-e doresc sa ii intalneasca pe toti cei care au fost condamnati pt 1 gaina.

  2. #2
    A%%
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    747

    Foarte, foarte puțin. Ce ”pedeapsă”!
    Gunoaiele astea o să iasă după un an-doi, dar prejudiciul adus societății este imens, irecuperabil sub unele aspecte. Prejudiciul material, moral…Țara asta a fost pusă la pământ de asemenea gunoaie. Nu ar trebui să existe milă și circumstanțe atenuante pentru asemenea cocalari infecți, dar deh, sunt colegii lor, cei care ”judecă”.
    Oare cât o mai dura curățarea instituțiilor de gunoaie? Până la Apocalipsă, pentru că văd că genul ăsta de bandiți cu diplome de kkt operează în voie încă, după principiul: Fur și-mi bat joc de tot și de toate cât pot de mult, deoarece pot, iar unu-doi ani la pârnaie în condiții de lux, plătite de fraieri, trec în zbor!

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     19-08-2013
    Mesaje
    51

    a.. deci astia judecau smecherii care calcau cu masina pe cine vroiau ei….

  4. #4
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    5454

    La multi ani !

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.