Micuţii şahişti de la CSM Craiova au concurs la Căciulata

Micuţii şahişti de la CSM Craiova au concurs la Căciulata

766
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

În această săptămână, cinci sportivi de la secţia de şah a clubului din Bănie vor participa la Concursul Naţional Şcolar de Şah « Elisabeta Polihroniade », desfăşurat la Căciulata

Secţia de şah a clubului CSM Craiova îşi începe activitatea în 2014 cu Concursul Naţional Şcolar de Şah « Elisabeta Polihroniade », competiţie adresată elevilor şi organizată de ACS “Elisabeta Polihroniade” Bucureşti împreună cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi cu sprijinul Federaţiei Române de Şah. Întrecerea se va desfăşura între 1 şi 9 februarie, pe 12 categorii de vârstă (U7, U9, U11, U13, U15 şi U17 ani, fete şi băieţi), urmând ca din partea CSM Craiova să pornească în luptă cinci şahişti : Stoian Cristian(U11), Bitică Ştefania(U15), Cîrlig Ioana(U17), Stanciu Ioana(U17) şi Ciocan Clara(U17). Pentru acest concurs, obiectivul sportivilor craioveni este clasarea pe podium, la toate categoriile de vârstă la care participă. „ Este mai mult un turneu de pregătire pentru campionatul naţional de juniori şi copii din aprilie. Va fi un turneu foarte util de pregătire şi îmi pare rău că nu au putut să vină mai mulţi copii de la noi, poate că au fost speriaţi şi de vremea nefavorabilă din ultima perioadă. Vom participa la toate probele, iar obiectivul nostru va fi clasarea pe primele două trepte ale podiumului la fete U17, câştigarea categoriei U11, precum şi locul doi la fete U15.”, a declarat Georgescu Adrian, maestrul care se ocupă de secţia de şah din cadrul CSM Craiova.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     13-02-2014
    Mesaje
    2

    Drepturile de imagine? ))))

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     12-11-2013
    Mesaje
    1

    Superb! Le uram succes si sa se prezinte cat mai multi sau de acum inainte sa se inscrie si sa concureze cat mai multi. Felicitari CSM!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.