Câinii i-au mâncat mașina!

Câinii i-au mâncat mașina!

5.355
47
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(7 voturi, media: 2,86)

Un tânăr din Craiova a avut parte de șocul vieții lui! S-a trezit să dea zăpada de pe mașină, dar s-a pomenit cu autoturismul vandalizat. Inițial nu și-a dat seama ce s-a întâmplat și a sunat la poliție. După ce a analizat bine împreună cu oamenii legii au tras concluzia: cel mai probabil o haită de câini comunitari au atacat aripa Peugeout-ului său. „În timp ce dădeam zăpada cu mătura am obervat că o parte din aripă a căzut. Am crezut că eu am lovit-o, dar când m-am uitat mai atent am văzut o gaură imensă. Nu mi-a venit să cred. Și polițiștii s-au mirat și mi-au spus că nu au mai văzut așa ceva. Se văd colții înfipți în aripă”, a declarat Alin Măricuțoiu

După ce și-a mai revenit din șoc tânărul s-a apucat de calcule. Cel mai probabil reparația va costa în jur de 4000 de lei, sumă pe care intenționează să o obțină de la primărie. „Mă gândesc serios să dau primăria în judecată. Nu este vina mea că toată Craiova este împânzită de câini. Eu plătesc pentru parcare și iată ce s-a întâmplat în parcarea din fața blocului”, a mai spus tânărul. Până una alta tânărul este bun de plată. Cum nu are Casco va trebui să scoată din propriul buzunar banii pentru reparație.



47 COMENTARII

  1. #41

    Mesaje

    […] și iată ce s-a întâmplat în parcarea din fața blocului”, a mai spus tânărul, citat de craiovaforum.ro. […]

  2. #42

    Mesaje

    […] Sursa Foto: Craiova Forum […]

  3. #43

    Mesaje

    […] și iată ce s-a întâmplat în parcarea din fața blocului”, a mai spus tânărul, citat de craiovaforum.ro. […]

  4. #44

    Mesaje

    […] Sursa Foto: Craiova Forum […]

  5. #45
    yo.
    0-day Member
    Data de inscriere
     30-09-2013
    Mesaje
    1
    Citat Mesaj initiat de mandrake
    Mie mi s-a intamplat la fel , dar numai ca mi-au ros ambele aripi de la masina iar dupa o luna mi s-au furat si capacele de la roti cu stergatoarele de parbriz . Totul s-a intamplat in parcarea din fata intrarii principale a Salii polivalente „pazita” si luminata in permanenta.

    Nici Primul,Nici Ultimul Nu Esti,Stai Linistit.

  6. #46
    Member
    Data de inscriere
     14-04-2010
    Mesaje
    104

    mai de graba ar fi ros o anvelopa ceva dar aripa si sa mai se bage si la instaatia de AC . Or fi stat atunci seara dupa ce au mancat aripa si la un paharel de freon?

    Citeste mai mult: http://www.craiovaforum.ro/stiri/eveniment/cainii-i-au-mancat-masina.html/comment-page-2#comments
    tare asta!!!

    Nu conduce mai repede decat poate ingerul tau pazitor sa zboare...
  7. #47
    Junior
    Data de inscriere
     21-03-2008
    Mesaje
    71

    posibil in aripa masinii sa cuibarit un soricel care facea atat de mult zgomot incat a fost spotat de o pisica infometata care binenteles a atras cainii…iar ce a urmat..e vizibil

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.