Berceanu despre discursul lui Ponta: O schimbare de registru foarte interesantă

Berceanu despre discursul lui Ponta: O schimbare de registru foarte interesantă

389
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele organizaţiei judeţene Dolj a Partidului Democrat Liberal a declarat că discursul lui Victor Ponta din plenul Parlamantului la votul pentru învestirea noului Guvern este unul ieşit din tiparele cu care defila Opoziţia.

Senatorul Radu Berceanu susţine că discursul preşedintelui PSD Victor Ponta a fost ascultat cu interes de reprezentanţii Puterii tocmai pentru schimbarea tipicului acestuia. „O schimbare de registru foarte interesantă. Nu se poate spune că a fost una apropiată de Putere, dar a schimbat tipicul, de asta a şi fost ascultat cu atenţie. Cred că, în general, discursurile mai puţin polemice şi personale sunt mai repede receptate decât fostele discursuri care erau greu de acceptat. Nu cred că a fost un discurs împăciuitor. Sunt absolut convins că îşi vor păstra direcţia şi ideile, dar felul în care a pus lucrurile acum arată că s-a produs ceva (…) Eu am fost permanent interesat de discursul lui Ponta, chiar şi la alte discursuri ale sale. Chiar dacă m-am mai uitat într-un ziar sau în calculator nu înseamnă că nu aud foarte bine ce se spune şi nu receptez. De data asta, chiar am crezut că face o metodă care se mai foloseşte – începi discursul într-un anumit ton pentru ca lumea să fie atentă şi după aceea începi – hoţii, bandiţii. Nu a făcut lucrul acesta şi cred că e un moment interesant de urmărit în continuare”, a declarat Radu Berceanu.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.