Desfăşurare de forţe pe bulevardele Craiovei. Parcările sunt eliberate de zăpadă

Desfăşurare de forţe pe bulevardele Craiovei. Parcările sunt eliberate de zăpadă

440
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Angajaţii RAADPFL Craiova au intervenit, aseară şi în cursul nopţii, alături de utilajelele de deszăpezire, pentru înlăturarea zăpezii din părcările oraşului. Timp de câteva zeci de minute, Bulevardul Tineretului (foto) din cartierul Craioviţa Nouă a fost închis traficului pentru acţiunea de curăţare şi descongestionare a parcărilor. Mai greu a fost cu maşinile din zonă ale căror proprietari nu s-au deranjat să ajute, mutându-şi vehiculele, pentru a înlesni activitatea de deszăpezire.

La nivelul întregului oraş au intervenit, în intervalul 19.00-07.00, 51 de utilaje şi s-au utilizat 10 de tone de material antiderapant şi au fost angrenate 30 persoane din cadrul S.C. Salubritate Craiova S.R.L., R.A.A.D.P.F.L. Craiova, R.A.T. Craiova, C.A.O. Craiova şi S.C. Termo Craiova S.R.L.

Ne facem datoria, trebuie să curăţăm parcările. Ar fi fost mai bine şi mai uşor dacă îşi ridicau oamenii maşinile, ca să curăţăm cap-coadă. Lumea vrea să facă primăria treaba, dar când vine vorba să facă şi cetăţenii ce trebuie, nu fac„, s-a plâns unul dintre muncitorii care dădeau zăpada la lopată.

Nu mai puţin de 2.840 tone de zăpadă au fost încărcate şi transportate la cele două puncte de descărcare autorizate din vecinătatea rampei ecologice de la Mofleni.

Acţiunea de eliberare a parcărilor continuă şi astăzi.



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-02-2007
    Mesaje
    6

    bravo, la mai multe realizari din acest fel!

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    219

    Stau in Craiovita si am venit pe.jos de la.munca si am vazut cred 10 utilaje care adunau zapada din parcari si camioane care o carau. Aprecieri.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.