Prefectul de Dolj a „localizat” STS-ul în Palatul Administrativ

Prefectul de Dolj a „localizat” STS-ul în Palatul Administrativ

498
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

După accidentul petrecut în Munţii Apuseni, în care privirile au fost aţintite asupra structurilor implicate în gestionarea situţiilor de urgenţă, date fiind controversele legate de modul în care acestea au reacţionat şi colaborat pentru salvarea victimelor, prefectul de Dolj, Marius Deca, a vrut să vadă cu ochii lui o parte a procedurilor pe care responsabilii din structuri trebuie să le urmeze în cazul unei situaţii de urgenţă anunţată prin 112.

Responsabilii din Structurile implicate în gestionarea situţiilor de urgenţă primite prin SERVICIUL APEL UNIC DE URGENŢĂ 112 au fost convocaţi la Palatul Administrativ din Craiova, unde au discutat pe baza metodologiei privind coordonarea structurilor speciale de intervenţie în cazul urgenţelor primite la 112. Mai exact, modul de colaborare şi armonizare între aceştia în cazul unei situaţii extreme.

De altfel, prefectul de Dolj a fost curios să afle şi modul în care pot fi localizate diverse dispozitive, având la îndemână coordonatele. „A fost interesant, localizarea se face relativ repede şi uşor dacă ai coordonatele, însă nu este foarte exactă„, a opinat Marius Deca

Pentru a cunoaşte cât mai bine modul de preluare şi tratare a unui apel, prefectul a mers şi la Dispeceratul de urgenţă 112, unde a vizualizat mai multe solicitări primite de operator.



2 COMENTARII

  1. #1
    A%%
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    783

    Gură-Cască la Palatul Putorilor.

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2411

    hm.gata e bine la dj nu?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.