Actualitate / O familie din Valea Mare cultiva cannabis în grădină

Actualitate / O familie din Valea Mare cultiva cannabis în grădină

397
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Au cultivat canabis în gospodărie, dar poliţiştii le-au stricat astăzi planurile. Este vorba despre o familie din comuna Valea Mare, care a crezut că o să se îmbogăţească fără eforturi prea mari.

 

Poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Olt împreună cu procurorii DIICOT au descins astăzi la locuinţa soţilor Ilie şi Constantina Badea, din comuna Valea Mare. În podul casei, oamenii legii au gpsit 3 kilograme de cannabis.

După o anchetă amânunţită, oamenii legii au stabilit că, în perioada august-septembrie 2011, Ilie Badea, a transportat în Italia, la Milano, aproximativ 1 kg de cannabis, pe care l-a distribuit către diverşi consumatori. Bărbatul şi soţia sa au fost duşi la sediul DIICOT pentru audieri. Femeia este cercetată în libertate, iar bărbatul a fost arestat în această seară, pentru 29 de zile.

Fiul celor doi soţi, în vârsta de 24 de ani, care este stabilit în Italia, este urmărit penal pentru aceeaşi infractiune.

Mihai Craioveanu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.