Handbal: SCM Craiova – Dunărea Brăila 23-23

Handbal: SCM Craiova – Dunărea Brăila 23-23

662
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SCM Craiova și Dunărea Brăila au terminat la egalitate, scor 23-23 în eta a șaisprezecea din Liga Naționalâ de handbal, după o desfășurare halucinantă a scorului.

Elevele lui Carmen Amariei au început foarte bine partida și datorită paradelor de excepție ale Ionicăi Munteanu, care a închis poarta în fața Aline Horjei și a Ramonei Farcău, au dus scorul la 7-3 în minutul 14. Oltencele nu au mai avut același ritm și în a doua parte a primei reprize, fapt ce a permis brăilencelor să reintre în joc. Craiova s-a pripit și nu a mai fost la fel de lucidă pe faza de atac, iar în apărare lucrurile nu au mai stat la fel de bine ca la început. 10-13 la pauză și toate se îndreptau spre o victorie clară a oaspetelor.

Primul gol al actului secund l-a înscris Dunarea, dar Craiova a avut o revenire fantastică în joc și a reușit să egaleze pentru prima dată la 16. Brăila s-a desprins din nou la trei lungimi, însă Craiova nu a cedat și a reușit încă o egalare, 20-20.

Alb-albastrele puteau câștiga partida, având atac cu avantaj de un un gol, dar s-au mulțumit cu un singur punct la finalul jocului.

SCM CRAIOVA – DUNĂREA BRĂILA 23-23 (10-13)
Sala Polivalentă, Craiova
Spectatori: 1 700

SCM CRAIOVA: Snopova 8 goluri, Han 6, Cioaric 3, Goran 2, Ilie, Amariei, Joldes, Dinca – 1 gol
DUNĂREA BRĂILA: Horjea 9 goluri, Moldovan 6, Perianu 4, Farcău 2, Czeczi, Irimia – 1 gol

Sursa: ghidsportiv.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.