Filiaşi: Copii salvaţi de la înec cu scuturile jandamilor

Filiaşi: Copii salvaţi de la înec cu scuturile jandamilor

819
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Doi copii din Filiaşi au fost salvaţi de la înec, duminică după-amiază, după ce au căzut într-un lac din localitate, pe care îl foloseau drept patinoar.

Un bărbat care se afla în trecere i-a observat pe copii şi a cerut ajutor. La faţa locului au ajuns jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj şi poliţişti, care au improvizat două sănii din scuturile de prozecţie.

Jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Filiaşi – IJJ Dolj, au fost sesizaţi de către o persoană cu privire la faptul că 2 copii, care se jucau pe gheața formată pe lacul din zona centrală a orașului Filiași, au căzut în apă când gheața a cedat sub greutatea lor și sunt în pericol de înec. La faţa locului s-au deplasat imediat patru jandarmi care, împreună cu trei agenți de poliție, au improvizat din scuturile de protecţie două sănii cu ajutorul cărora, doi dintre jandarmi au reuşit să se deplaseze pe gheață până la copii„, a precizat Ionuţ Ţapu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Dolj.

Cei doi copii, în vârstă de 8 ani şi respectiv 9 ani, au fost scoşi din apă, aşezaţi pe scuturile de protecţie şi traşi la mal de către ceilalţi colegi, cu ajutorul unor chingi, fiind preluaţi imediat de echipajul de ambulanță sosit la fața locului în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Pentru spiritul civic şi curajul de care au dat dovadă duminică, jandarmii vor fi recompensaţi.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     04-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    4421
    -- No OnE LiVeS FoReVeR !!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.