Primăria Craiova organizează examen pentru administratorii de asociaţii

Primăria Craiova organizează examen pentru administratorii de asociaţii

877
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Persoanele care doresc să devină administratorii de asociaţii de proprietari sau vor să-şi păstreze legal acest statut se pot înscrie la examenul pentru obţinerea certificatului de atestare a pregătirii profesionale, care este valabil în condiţiile vizării sale anuale.

Vizarea certificatului de atestare a pregatirii profesionale se efectuează în urma promovării de către administratorul de imobile a unui test tip grilă.

Conform unei informări a municipalităţii, în vederea susţinerii testării, administratorii de imobile vor depune la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetăţeni – Primăria Municipiului Craiova, str. A. I. Cuza, nr. 7, următoarele documente:
− certificatul de cazier judiciar;
− atestatul în original;
− dovada ca este apt din punct de vedere medical şi psihologic pentru desfăşurarea unei astfel de activităţi;
− copie xerox după actul de identitate.
Termenul limită de depunere a documentelor este data de 05.03.2014.

Pentru evaluarea anuală se vor prezenta toţi administratorii în funcţie la această dată, cu excepţia celor care au fost atestaţi în anul anterior, respectiv anul 2013.
Evaluarea administratorilor va fi determinată prin probă scrisă (test–grilă), care va conţine 20 de întrebări, din legislaţia specifică activităţii de administrare a imobilelor.
Testul–grilă, care este stabilit de comisia de atestare, se consideră promovat în cazul obţinerii a cel puţin 60 de puncte.
Testarea se va desfăşura la sediul Colegiului Naţional ”Elena Cuza”, în data de 15.03.2014, ora 11:00.

Certificatul de atestare al administratorilor de imobile se suspendă dacă:
− cu ocazia evaluării anuale a capacităţii profesionale nu a promovat testul. În acest caz suspendarea nu poate fi mai mare de 4 luni, interval în care are obligaţia de a solicita o nouă evaluare şi de a promova testul;
− nu s-a prezentat, nemotivat, la evaluarea anuală şi nu a solicitat evaluare în următoarele 3 luni, suspendarea având loc până la data evaluării la care va solicita să participe.

În toate cazurile de suspendare se va depune certificatul de atestare la Primăria Municipiului Craiova, sub sancţiunea retragerii calităţii de administrator. Suspendarea certificatului de atestare se dispune prin Dispoziţia Primarului.
Informaţii suplimentare se pot obţine la telefonul 0251.416.235 – interior 366 Serviciul Control şi Monitorizare Asociaţii de Proprietari.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    408

    da vrajeala sunt stiute metodele la astfel de examene sunt patita

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.