Moartea unui bebeluş tratat la Spitalul Nr.1 Craiova, anchetată de poliţia gorjeană

Moartea unui bebeluş tratat la Spitalul Nr.1 Craiova, anchetată de poliţia gorjeană

982
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bebeluş de trei săptămâni din localitatea gorjeană Prigoria, bolnav de pneumonie şi tratat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, a murit, săptămâna trecută, la numai o zi după ce a fost externat din unitatea spitalicească.

Copilul, o fetiţă, a stat internată în spitalul din Craiova vreme de 10 zile, pentru o afecţiune la plămâni, după ce anterior fusese dusă la Cărbuneşti, de unde a fost transferată la Craiova. La o zi după ce medicii din Bănie i-au făcut ieşirea din spital, bebeluşului a decedat. Tatăl susţine că doctorii i-au spus că starea sa este bună.

Doctorii din Cărbunești ne-au spus că este bolnavă de plămâni şi ne-au trimis la Craiova pentru că nu aveau dotările necesare. La Craiova au externat-o la 10 zile de la internare, iar a doua zi a murit. Doctorii au încercat să o resuciteze, dar nu au mai putut să facă absolut nimic“, povesteşte Ion Stoicoiu, tatăl fetiţei. De altfel, familia Stoicoiu a mai pierdut un bebeluş în 2012, din cauza unei laringite.

Potrivit directorului Spitalului Nr. 1 din Craiova, Bogdan Fănuţă, fetița a fost externată în baza analizelor care arătau că starea generală a copilului era bună „Radiografiile de control arătau bine, rezultatele erau în regulă la externare“, a precizat acesta.

Poliţia din Gorj a demarat o anchetă în aces caz.



1 COMENTARIU

  1. #1
    A%%
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    804

    Caz rezolvat de Spitalul nr 1…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.