BRD prelungeste promotia la credite de nevoi personale pana la sfarsitul lunii...

BRD prelungeste promotia la credite de nevoi personale pana la sfarsitul lunii februarie

1.525
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Promoţia la creditele de nevoi personale „Expresso”, demarată de BRD în luna octombrie a anului trecut,  se prelungeşte, în aceleaşi condiţii, până la sfârşitul lunii februarie a anului curent.

Dobânda fixă standard oferită de bancă este de 10% (8,90% în cazul clienţilor cu venituri domiciliate la BRD), iar comisioanele de analiză a dosarului şi de administrare lunară au fost reduse la 0.

Pentru un credit de 15.000 lei acordat pe o durată de 5 ani, Dobânda Anuală Efectivă (costul total al creditului, care încorporează dobânda nominală şi toate celelalte costuri legate de finanţare) este astfel, până la sfârşitul promoţiei, de 10,61% (în cazul domicilierii veniturilor la BRD) sau de 11,82% (fără domicilierea veniturilor).

Clientul are posibilitatea alegerii formulei de creditare pe care o doreşte. Opţiunile pornesc de la perioada de creditare (maximum cinci ani), cuantumul (până la maximum 65.000 de lei) sau modalitatea de rambursare (în rate constante sau descrescătoare). La acordarea creditului sunt luate în calcul orice fel de venituri – de la salarii, pensii, venituri din activităţi independente, până la dividende, venituri din chirii sau rente viagere.

BRD îşi aşteaptă clienţii atât în unităţile din reţeaua băncii, cât şi pe www.brd.ro, consilierea şi pre-acceptarea fiind posibile şi la TelVerde 0800 803 803.

 

 

Condiţii tarifare

 

Fără domicilierea veniturilor

Cu domicilierea veniturilor

Dobândă (fixă)

10%

8,90%

Comision analiză dosar

0

0

Comision administrare lunară

0

0

Asigurare de viaţă BRD-AV

0,102%

0,102%

DAE (15.000 Lei / 5 ani)

11,82%

10,61%

 

 

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi banca nr. 1 pe piaţa românească a creditelor sindicalizate. BRD – Groupe Société Générale are 2,3 milioane de clienţi şi operează o reţea de aproximativ 900 de unităţi. Cu peste 2,3 milioane de carduri valide şi o reţea de acceptare de peste 21.600 de POS-uri şi 1.500 de ATM-uri, BRD este banca nr. 1 pe piaţa românească a cardurilor. Cu operaţiuni de factoring de peste 1 miliard de Euro în 2012, BRD este liderul pieţei de factoring din România.

 

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajaţi în 76 de ţări şi 32 de milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi-cheie:

 

–        Retail banking în Franţa

–        Retail banking internaţional, servicii financiare şi asigurări

–        Corporate & investment banking, private banking, administrare de active şi servicii pentru investitori.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.