Craiova: „Contex Day” de Valentine’s Day

Craiova: „Contex Day” de Valentine’s Day

472
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Târgul Contex, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj, se află la prima ediţie pe anul acesta şi la a VI-a organizată de Valentyne’s Day. Organizatorii s-au gândit să vină în întâmpinarea domnilor şi a doamnelor cu o ofertă diversificată şi accesibilă la preţ de Ziua Îndrăgostiţilor.

Târgul s-a deschis oficial miercuri, standurile fiind montate în incinta Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova. El îşi va închide porţile duminică, după ora 14.00. Mulţi dintre producătorii veniţi din toate colţurile ţării au făcut reduceri substanţiale la articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte de iarnă, asta şi pentru că sunt semne clare că a venit primăvara şi lumea începe să caute altceva.

Fiind un târg destinat îndrăgostiţilor, ieri, craiovenii căutau în mod expres bijuterii, iar standul era destul de generos: broşe, ineluşe cu pietricele, coliere, gablonţuri şi cerceluşi asortaţi la coliere.

Sursa: cvlpress.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.