Handbal: Craiova scoate doar o remiză la Constanța

Handbal: Craiova scoate doar o remiză la Constanța

632
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sâmbătă dimineață la Constanța a avut loc un meci foarte important în subsolul clasamentului. Ocupantele locurilor 9 și 10 se întâlneau pentru a-și disputa locul 9, care asigură două partide pe teren propriu în play-out, iar duelul s-a încheiat nedecis.

CSU Neptun Constanța a fost nevoită să evolueze în partida cu SCM Craiova fără un pivot de meserie, având în vedere faptul cu Zlăvog s-a accidentat.

Chiar și așa, partida de la malul mării a fost extrem de interesantă, cu ambele echipe luptând pentru cele trei puncte puse în joc. Actul secund a fost dramatic, în care gazdele au avut un avantaj de trei goluri, dar care nu s-au putut desprinde decisiv, Ionica Munteanu fiind providențială. Rolurile s-au inversat și Craiova a avut 24-22 în minutul 57, însă Constanța a scos un egal, după ce Sheiko a egalat în ultimul minut de joc. Oltencele au avut ultimul atac al meciului, cu 35 de secunde înainte de final, dintre care ultimele 6 în superioritate, dar nu au găsit drumul către gol. 24-24, un rezultat care menține suspansul în subsolul clasamentului.

Carmen AMARIEI, antrenor S.C.M. CRAIOVA: ” Un meci disputat în faţa unei echipe care şi-a dort să confirme rezultatele foarte bune din ultimele etape. Noi am pregătit în amănunt acest meci şi sunt mulţumită că am reuşit să dăm o replică consistentă şi să prestăm un joc bun. Singurul regret este că pe final am condus cu două goluri şi nu am obţinut victoria, pe care am fi meritat-o, dar acesta este sportul. Urmează miercuri un alt meci dificil şi deja suntem concentrate pentru a obţine, alături de fanii noştri un nou succes.”

Ion Crăciun, antrenor CSU Neptun: „Ambele echipe au pierdut două puncte. Avem un pivot și a trebuit să improvizăm, din păcate azi-noapte am aflat că nu putem să-l folosim. Nu sunt mulțumit cu un punct, nici Craiova nu a jucat cine știe ce, dar e greu să joci fără pivot. Am avut trei goluri în repriza a doua, am ratat trei aruncări de la șapte metri și multe situații singur cu Munteanu, care a fost după părerea mea omul meciului. Și Dumanska a prins foarte bine, mă încântă pe zi ce trece, e adevărat că muncește foarte mult la antrenamente. Nu am avut același randament la linia de nouă metri, dar se datorează absenței pivotului. Șanse de a prinde locul 9 sunt, jucăm în continuare la victorie, însă ne-ar fi fost utile trei puncte astăzi.”

 

CSU Neptun Constanța-SCM Craiova 24-24 (13-14)
CSU Neptun: Sheiko 10 goluri, Tiron 7, Toma 4, Enescu 2, Mărginean 1
SCM Craiova: Dincă 5 goluri, Han 4, Amariei 3, Hașegan 3, Tivadar 3, Snopova 3, Cioaric 3
Aruncări de la 7m: 7/4, respectiv 5/3
Eliminări: 2 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

Sursa: handbalvolei.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    439

    este bine si asa de cand avem sala avem si rezultate

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.