Adunarea Creditorilor a aprobat planul de reorganizare a Fotbal Club U Craiova...

Adunarea Creditorilor a aprobat planul de reorganizare a Fotbal Club U Craiova S.A.

623
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Suporterii echipei FC Universitatea Craiova au primit o veste foarte bună. Astăzi, adunarea creditorilor a aprobat planul de reorganizare a Forbal Club U Craiova S.A., după cum anunță site-ul oficial al echipei din Bănie.

Astazi la sediul SC LIDER LICHIDARE-REORGANIZARE SPRL BUCURESTI a avut loc sedinta Adunarii Creditorilor Fotbal Club U Craiova S.A. cu privire la aprobarea planului de reorganizare al societatii. Planul a fost supus la vot si votat in unanimitate. Chiar daca firma EUROEXPO SRL TARGU MURES a votat impotriva aprobarii planului, conform Legii 85/2006, se considera, automat, votul ca fiind unul pozitiv in ceea ce-i priveste pe creditorii care isi primesc plata in mod preferential. Astfel ca votul EUROEXPO SRL TARGU MURES este, din oficiu, unul pozitiv si nu are nicio relevanta juridica ceea ce a mentionat aceasta societate in sedinta Adunarii Creditorilor“, se arată în comunicatul remis de fcuniversitatea.ro.

Următorul  pas este ca judecătorul sindic de la Tribunalul Brașov să confirme în următoarele doua-trei săptămâni planul de reorganizare, apoi activitatea societății se va desfășura după acesta.

Sursa: ghidsportiv.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    406

    fff bine acum moare olguta hai stiinta

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.