Şeful Regionalei CFR Craiova a fost destituit

Şeful Regionalei CFR Craiova a fost destituit

1.557
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

După o serie de verificări ale Corpului de Control al ministrului, joi, 13 februarie, în birourile Palatului CFR s-a luat decizia destituirii directorului general al Regionalei, Gheorghe Popa Ingineru, şi înlocuirea acestuia cu Gheorghe Coman. Schimbarea are şi un puternic substrat politic, având în vedere că Popa Ingineru se bucura de susţinerea PSD la cel mai înalt nivel, iar Gheorghe Coman este din tabăra liberală, fiind cunoscut ca unul dintre apropiaţii fostului vicepremier Daniel Chiţoiu.

Joia trecută, Gheorghe Popa Ingineru a fost convocat la Ministerul Transporturilor, unde i s-a comunicat schimbarea sa din funcţia de director general al Regionalei Craiova şi transferul pe postul de consilier regional. În locul său a fost numit Gheorghe Coman, un director “de profesie”, având în vedere că a ocupat funcţia de director general în mai multe unităţi CFR, însă pentru scurte perioade de timp.

Potrivit celor de la puterea.ro, Gheorghe Coman a reuşit, în perioada petrecută în Capitală, să-şi transfere soţia în cadrul Autorităţii Feroviare Române (AFER) pe un post călduţ şi bine plătit. Totodată, a tras sfori încercând să-l numească în funcţia de şef de serviciu sau şef de divizie la Sucursala Bucureşti pe fiul consilierului regional de la Craiova, Coltescu Mihai, însă fără succes. Cât priveşte cariera sa profesională, Coman şi-a negociat, în tot acest timp, funcţia de şef Revizorat General, a patra ca importanţă în companie.

Proaspătul şef al Regionalei Craiova este un abil negociator. El se bucură şi de susţinerea liderilor sindicali de vârf din CFR SA, care, aşa cum spun gurile rele, conduc de fapt Ministerul Transporturilor de ani buni.

Sursa: puterea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    420

    da si s-a rezolvat ceva

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.