Patronul de la Helin a accidentat mortal un pieton. Mircea Stroe cercetat...

Patronul de la Helin a accidentat mortal un pieton. Mircea Stroe cercetat pentru ucidere din culpă

3.776
41
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

În aceste momente traficul se desfășoară cu dificultate pe Centura de Nord a Craiovei, din cauza unui grav accident de circulație. Un pieton a fost lovit de un autovehicul de teren, condus de patronul hotelurilor Helin din Craiova.

Potrivit primelor informații ale reprezentaților IPJ dolj, un bărbat a fost accidentat mortal de un autovechiul de teren, condus de Mircea Stroe, în vârstă de 50 de ani, din Craiova, patronul hotelului Helin.
Victima, Iordache Benon, în vârstă de 62 de ani, s-a angajat în traversarea drumului neregulamentar. Mircea Stroe a declarat polițiștilor ajunși la fața locului că bărbatul a sărit pur și simplu în fața mașinii, neavând timp sa reacționeze. Medicii au încercat să resusciteze victima aproximativ 30 de minute fără niciun efect, din păcate acesta a decedat. Patronul de la Helin este cercetat pentru ucidere din culpă.

„Conducătorul autoturismului de teren a fost testat cu etilotest, acesta indicând o alcoolemie de 0% în aerul expirat. Pe numele său, Mircea Stroe, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.



41 COMENTARII

  1. #41
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3001

    Dacă avea viteza mare este si șoferul vinovat

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.