Balkan Leaque: Spectacol in sala polivalenta din Craiova

Balkan Leaque: Spectacol in sala polivalenta din Craiova

1.076
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SCM Universitatea Craiova a înregistrat, în această seară, o nouă victorie în Liga Balcanică, 85-75 cu KB Peja, după o partidă extrem de tensionată. Oltenii lui Nisic au câștigat cu toate că în finalul partidei kosovarii au avut de 6 aruncări libere. Peja a beneficiat de trei faulturi tehnice și o descalificarea lui Bogdan Popescu.

În fața a peste 3 000 de spectatori, disputa din Polivalenta craioveană a început sub semnul echilibrului, iar după trei minute de joc tabela indica egalitate, 4-4. Gazdele au fost mai lucide și s-au desprins la patru puncte, 12-8, la mijlocul primului sfert. Sokk cu două libere transformate a dus scorul la 20-15, însă finalul primului act a apartțit oaspeților care au marcat 4 puncte pentru 20-19 după primele 10 minute. Sfertul doi a debutat cu coșul de tri puncte al lui Simovic, iar de sub panou Popescu a egalat la 22. Jocul a fost echilibrat până pe finalul primei reprize. Oaspeții au avut avantaj 40-43, dar din acel moment și până la pauza mare a intrat în scenă Travis Bureau care a dus de unul singur scorul la 49-43, după două sferturi.

Repriza secundă a debutat cu craiovenii în mare formă și înainte de ultimul sfert ”Legiunea” conducea cu 10 puncte avans. 68-58. Ultimul sfert al întâlnirii a fost de-a dreptul de infarct. Kosovarii s-au apriat la 72-65 și nervii au început să apară pe parchetul din Polivalentă. Tyler a fost eliminat pentru cinci greșeli personale, iar Popescu a reacționat violent la o decizie a arbitrilor și a primit pe lângă descalificare și cu fault tehnic, Peja a beneficiat de 6 aruncări libere, cinci transformate. La scorul de 74-70 și cu două minute până la final, craiovenii s-au mobilizat și impinși de la spate de publicul încis de deciziile arbitrilor au controlat finalul partidei pentru 85-75.

SCM Universitatea Craiova a obținut cea de-a șasea victorie în BIBL și a urcat pe locul trei în clasament.

Travis Bureau cu 22 de puncte și Levar Seals cu 14 pucnte au fost cei mai buni marcatori ai gazdelor, iar de la oaspeți s-a evidențiat Shaptahovis și Simovic cu câte 24 de puncte.

Sursa: ghidsportiv.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1241

    Fantastic meci …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.