Lia Olguța Vasilescu este candidatul USL la Primăria Craiova

Lia Olguța Vasilescu este candidatul USL la Primăria Craiova

416
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

De câteva luni de zile presa dar și craiovenii așteaptă să vadă oferta electorală pentru Primăria Craiova a celor de la PSD. Așteptarea s-a acutizat din momentul în care s-a stabilit că alegerile din anul acesta vor avea loc la termen, și anume cele locale în iunie, iar parlamentarele în noiembrie.

Conform sondajelor de opine, PNL și PSD, Lia Olguța Vasilescu a întrunit cel mai mare scor. Se pare că până la urmă, Lia Olguța Vasilescu va fi și candidatul USL la Primăria Craiova. Asta pentru că Biroul Permanent Județean s-a întrunit într-o ședință ieri seară și au stabilt acest lucru. Primul pas va fi ca Lia Olguța Vasilescu să fie votată candidat în Biroul Permanent Municipal al PSD Craiova, organizație din partea căreie va candida. Iar apoi votul acesta trebuie validat și de Biroul Județean al PSD Dolj. Însă toate acestea sunt doar formalități. Biroul Permanent Județean al PSD Dolj a decis: Lia Olguța Vasilescu va fi candidatul USL la Primăria Craiova.

 

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.