Memorialul „Ion Oblemenco”, turneu în amintirea „Tunarului”

Memorialul „Ion Oblemenco”, turneu în amintirea „Tunarului”

926
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

CS Universitatea Craiova organizează Memorialul „Ion Oblemenco”, sâmbătă 22 februarie, un turneu internațional în amintirea celui care a dat numele Centralului din Bănie.

La această primă ediţie vor participa și echipele Dunav Ruse, din Bulgaria, și FK Sloga Petrovac – Serbia. Competiţia se va desfăşura pe stadionul „Ion Oblemenco“ de la ora 14.00.

Accesul suporterilor pe stadionul care a fost martor al marilor performanţe naţionale şi europene ale Ştiinţei lui Oblemenco va fi liber şi se va face începând cu ora 12:30. Simbolic, craiovenii pot opta să vină cu o floare, omagiu depus la statuia din faţa stadionului, ridicată în onoarea celui ce a reprezentat fotbalul adevărat – „Tunarul din Bănie“. (…) Cu ocazia competiţiei, suporterii craioveni vor vedea lotul Universităţii, care a făcut spectacol în amicalele din Antalya„, se arată pe site-ul clubului organizator, csuc.ro.

Foto: csuc.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.