Fostul premier al Ucrainei, Iulia Timoșenko, a fost eliberată în această seară!

Fostul premier al Ucrainei, Iulia Timoșenko, a fost eliberată în această seară!

9.544
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

În această seară Iulia Timoșenko, fostul premier al Ucrainei, a fost eliberată după ce în anul 2011 a fost condamnată la șapte ani de închisoare pentru că a semnat în calitate de șef al Guvernului un acord pe tema gazelor cu Rusia ale căror condiții au fost descrise drept prejudicioase pentru țara sa.

Imediat ce a fost eliberată din spitalul penitenciarului în care era încarcerată, Timosenko a ajuns în Piaţa Maidan din Kiev, unde s-a adresat celor aproximativ 50.000 de persone adunate.

„Sunteţi eroi, sunteţi cei mai buni din Ucraina! Nu am recunoscut Kievul, cu maşini arse, cu baricade, dar este altă Ucraină, Ucraina oamenilor liberi!”, a declarat Timosenko.
Fost premier al Ucrainei și a exprimat satisfacția spunând că „Dictatura s-a prăbușit în țara mea, ea nu a căzut cu ajutorul politicienilor şi diplomaţilor, ci mulţumită oamenilor care au ieşit în stradă, care au reuşit să-şi protejeze familiile şi ţara”

Parlamentul ucrainean a decis, sâmbătă, demiterea preşedintelui Viktor Iankovici şi convocarea de alegeri prezidenţiale anticipate pentru 25 mai, din cauza revoltelor care au avut loc în ultimele zile în capitala Ucrainei. Victor Iankovici a încercat să urce la bordul unui avion cu destinaţia Rusia, dar a fost împiedicat de către grăniceri.



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    529

    da o decizie buna nu ma asteptam sa cedeze asa usor

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2103

    incredibil ce se intampla in ucraina

  3. #3
    Addicted!
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     1n 743 Fu7ur3
    Mesaje
    1865

    Multumita lui Dumnezeu ca sa termenat.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.