Baschet: Mobitelco Cluj a trecut de SCM U Craiova

Baschet: Mobitelco Cluj a trecut de SCM U Craiova

1.190
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

SCM Universitatea Craiova nu a reușit să fie prima echipă care câștigă, în acest sezon, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, pierzând, scor 96-86, contra baschetbaliștilor de la Universitatea Mobitelco Cluj-Napoca.

Elevii pregătiți de Milan Nisic au avut un prim sfert foarte bun, la finele căruia au condus la șase puncte diferență, 23-17. A fost un simplu foc de paie, din sfertul al doilea Cuic, Hargove, Silvășan și ceilalți „studenți” nu le-au dat nicio șansă oltenilor. La pauza mare, „U” a condus cu 47-42, grație coșului din ultimele momente, semnat de Kuburovic.

Ardelenii au continuat ofensiva și în repriza secundă, până la final mărindu-și avantajul la 10 puncte, scor 96-86, și datorită greșelilor neforțate ale baschetbaliștilor craioveni.

Remarcați:

Universitatea Mobitelco: Hargrove 24 (3 recuperări, 4 pase decisive, o intercepție), Kuburovic 15 (6 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții), Baciu 13 (3 recuperări), Silvasan 13 (3 recuperări, 8 pase decisive), Sparks 11 (4 recuperări, 2 pase decisive), Cuic 10 (9 recuperări).

SCM Universitatea: Seals 24 (4 aruncări de 3 puncte), Bureau 18 (6 recuperări), Kovac 11, Babic 10, Popescu 10, Tyler 8 (6 recuperări), Sokk 7 (12 pase decisive).

După acest rezultat, SCM Universitatea Craiova se află pe locul 7, cu 30 de puncte, în timp ce Universitatea Mobitelco Cluj – Napoca se regăsește pe poziția patra, cu 33 de puncte.

Reacții după meci

Dorin Pintea, antrenor Universitatea Mobitelco Cluj – Napoca: „Din nou sunt fericit, astazi si mai fericit parca decat dupa meciul cu Sibiul, pentru ca am jucat mult mai bine. Am avut in fata o echipa care a opus rezistenta pe tot parcursul meciului, chiar au condus o buna perioada de timp, deci a fost un meci echilibrat si disputat, pe care am reusit sa il castigam. Au avut o zi de exceptie la trei puncte, peste 50% procentaj, dar printr-o agresivitate mai buna a noastra in aparare am reusit sa contracaram aruncarile lor. Ne dorim sa pastram obiceiul de a nu pierde acasa. Doresc sa remarc evolutia foarte buna si recuperarile in atac pe care le-am avut astazi!”

Milan Nisic, antrenor SCM Universitatea Craiova: „Referitor la partida din această seară, am jucat foarte bine în primul sfert, însă apoi am avut probleme. În primul rând, băieții au fost foarte obosiți, nu s-au concentrat așa cum trebuie. Altfel, am avut probleme la recuperare, nu am reușit să concretizăm prea multe contraatacuri. În continuare, ne așteaptă un joc foarte dificil, contra campioanei en-titre din Liga Balcanică, o echipă de top în campionatul intern. Va fi foarte greu!”

Sursa: ghidsportiv.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     1n 743 Fu7ur3
    Mesaje
    1867

    Sunt destul de buni cei de la Cluj,sa speram ca asta ii va ambitiona pe ai nostri pe viitor.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.