Dolj: Un elev de 14 ani a fost violat de colegul lui...

Dolj: Un elev de 14 ani a fost violat de colegul lui de 13 ani. Agresorul îi cerea şi taxă de protecţie

2.050
22
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 1,80)

Băiatul agresat sexual, în vârstă de 14 ani, este elev la Şcoala generală din comuna doljeană Sălcuţa. Acesta spune că unul dintre colegii lui de clasă, în vârstă de 13 ani, l-a obligat să întreţină raporturi sexuale, iar coşmarul a început în urmă cu doi ani. Alexandru Zidaru (foto, cu acordul parintilor) povesteşte că era violat după ore, iar agresiunile au avut loc şi în prezenţa altor elevi. Ultimul contact sexual pe care a fost obligat să-l întreţină cu colegul său ar fi fost pe 12 februarie a.c.. Mai mult decât atât, susţine băiatul, agresorul lui i-ar fi cerut şi sume de bani, aşa-zisa „taxă de protecţie”, ca să fie lăsat în pace. Băiatul de 13 ani – agresorul – neagă acuzaţiile.

Din clasa a-V-a am întreţinut raporturi sexuale. Mi-a fost frică să povestesc şi nu am spus nimic“, mărturiseşte Alexandru, care mai spune că a fost dus în repetate rânduri sub un pod, iar acolo a fost forţat să întreţină relaţii intime cu agresorul. Elevul afirmă că în cele din urmă le-a povestit părinţilor prin ce chinuri a trecut şi, împreună cu mama, a mers la poliţie unde a depus plângere. Femeia a mers şi la Institutul de medicină legală, de unde a scos certificat din care reiese că băiatul a fost abuzat sexual. „Mi-a spus că a fost violat de colegul său de clasă de mai multe ori. Vreau să se facă dreptate, pentru că băiatul meu a trăiat o dramă timp de doi ani şi nimeni nu a ştiut. Acum îmi dau seama de ce nu îşi dorea să meargă la şcoalăă”, a povestit Cristina Zidariu, mama băiatului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Amelia Căprărin, în acest caz a fost deschis dosar penal pentru act sexual cu un minor, însă, conform noului Cod Penal, „actul sexual cu un minor nu se sancţionează dacă diferenţa de vârstă întrele cele două persoane participante la actul sexual nu depăşeşte vârsta de trei ani“.

Pe de altă parte, agresorul i-ar fi cerut şi taxă de protecţie, fapt pe care conducerea şcolii l-ar fi probat, organizând un flagrant. Agresorul a căzut, se pare, în plasă. „Am fotografiat seria unei bacnote de cinci lei şi i-am dat-o elevului de 14 ani. Este adevărat că am găsit-o în buzunar la băiatul acuzat de viol. Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat între ei. Este grav“, a declarat Ionuţ Vădea, directorul Şcolii Gimnaziale Sălcuţa.



22 COMENTARII

  1. #21
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     11-01-2009
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    120

    “actul sexual cu un minor nu se sancţionează dacă diferenţa de vârstă întrele cele două persoane participante la actul sexual nu depăşeşte vârsta de trei ani“

    Tara asta e condusa de idioti! Noul Cod penal e o tampenie. Practic, poti comite aproape orice infractiune si scapi fara inchisoare. Eventual primesti vreo amenda (nici aia platita) sau poate o pedeapsa cu suspendare.
    Copilul asta n-o sa mai fie niciodata la fel.. Mizerie de tara!

    P.S. sa va fie rusine pentru folosirea pozei; „foarte tare” sa vezi cum copil abuzat! v-ati vinde si mama pentru un tiraj mai mare!

    " Nu e nebun cel care renunta la ce nu poate pastra, pentru a castiga ce nu poate pierde." J. Elliot
  2. #22
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2459

    hm.batjocura de copii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.